Megekko

Bulk van mijn PC onderdelen bij Megekko gekocht. Moest wat langer wachten op de levering, omdat sommige onderdelen niet op voorraad waren. Dit was netjes voor het bestellen aangegeven. Kreeg af en toe update emails met de status van mijn onderdelen, wat erg fijn was. Uiteindelijk een paar onderdelen eerder gekregen, omdat er na het bestellen een Black Friday deal op deze onderdelen was. Die korting toepassen voor de verzending was geen probleem en zo geregeld. De vervangen onderdelen kwamen een dag eerder en de rest netjes op het geplande moment.

Eerder of precies zoals gepland en aangegeven. Eerder laten leveren indien mogelijk is ook een optie als je vaak thuis bent. Alles was erg goed ingepakt en kwam heelhuids aan.

Snelle reacties, soms zelfs in het weekend. Altijd erg behulpzaam. Het achteraf toepassen van een nieuwe korting (voordat de bestelling is ingepakt/verzonden) was geen probleem, net zoals het vervangen van een onderdeel met een alternatief. Uiteindelijk nog gezeur gehad van Nvidia, omdat hun actie voor een gratis spel niet werkte met mijn (gloed)nieuwe GPU. Nvidia legde de schuld bij Megekko, wat nergens op sloeg. In plaats van mij heen en weer te sturen tussen Nvidia en Megekko is het netjes opgelost met het aanbieden van een retour (in ruil voor een nieuwe GPU waar de actie wel op zou werken) of een store voucher van een ruim bedrag. Gekozen voor de voucher, want de PC werkt voor de rest goed. Topwerk van Megekko! Ga hier zeker vaker bestellen :)

Scorekaart voor Megekko