ALTERNATE.nl

Vrijdag bestelling gedaan bij Alternate, netjes een mail gekregen met alle informatie die nodig was. Alles ook op tijd verzonden door Alternate

Zaterdag nog een mail van Alternate met de zendbevestiging, met een mededeling dat ik een code van DHL moet krijgen (Bezorgcode).

Bestelcode van DHL niet ontvangen, bezorgen komt aan de deur en kan het pakketje mij niet overhandigen omdat ik geen bezorgcode heb.
DHL gebeld (Via een of andere omweg via een chatbot) en medewerker vroeg mij op welk mailadres ik dat had gezet, dat was een **@hotmail.com adres

Toen zei de medewerker dat het wel vaker het geval is dat mail niet overkomt op @outlook of @hotmail adressen... De medewerker vroeg of ik een andere email wou proberen. Dat deed ik (met een ander domein) en de bezorgcode kwam direct aan.

Zondag kwam de bezorger opnieuw aan de deur en ik kon het pakketje in ontvangst nemen!

Dat de zending slecht was is niet de schuld van Alternate maar meer DHL / DHLParcel, maar mijn beleving was niet goed daarom de 2 sterren. Misschien dat Alternate mensen kan waarschuwen die een @hotmail of @outlook domein gebruiken dat het kan zijn dat de mails van DHL Parcel niet aankomen...

Scorekaart voor ALTERNATE.nl