Megekko

Ik bestel al jaren bij megekko en altijd zeer tevreden, het is goed verpakt, het wordt vlot verzonden en raad het tot nu toe iedereen aan.

De verzendingen zijn altijd goed verpakt, in stevige dozen en met voldoende vulmateriaal.

Mijn laatste cheapo moederbord heb ik na 3 dagen retour aangeboden daar deze niet bootte, er was alleen fanspin.

Ik heb er een middagje aan besteed met 2 CPU's (3600X en 3400G), 2 voedingen, 2 videokaarten en 4 bankjes geheugen, maar alle permutaties waarin het nieuwe moederbord was meegenomen eindigde soms alleen in fanspin en op andere moment niks. Nou is dat nog overkomelijk, het blijft kwetsbare apparatuur.

Ik heb deze retour aangemeld en ontving enkele dagen later een mail met de volgende mededeling:
[mail]
Zojuist hebben we je retour aanvraag in behandeling genomen, het product is getest. Echter hebben wij de genoemde klacht in je retour niet kunnen constateren.

Het product kan doorgestuurd worden naar de fabrikant voor verdere controle, echter verwachten we dat ze de klacht daar ook niet zullen constateren aangezien deze bij ons ook niet gevonden is.
Houdt er rekening mee dat dit zo’n tien à vijftien werkdagen in beslag kan nemen.
Ook kan het product ongewijzigd naar je teruggestuurd worden, wij verwachten namelijk dat het defect niet wordt veroorzaakt door het ingeleverde product.
[/mail]

Hierna is het radio stilte geweest, ik heb de mail slecht gelezen, volledig mijn schuld, waardoor ik verwachtte net als bij een eerder order bij bijv. Azerty dat deze dus werd opgestuurd, waarbij ze zelf verwachten dat er niks mis is.

Tot zo ver volledig mijn fout, maar voor mij zit het hem vnl. in het feit dat ik er zelf achteraan heb moeten gaan. Ik ben met ieder contact goed geholpen, alleen die radio stilte is erg vervelend. Zeker gezien het volgende feit nadat er op mijn initiatief na 6 weken weer contact was ik vroeg om een ruil als het product toch deugdelijk functioneert. Hierop werd ik medegedeeld dat het herroepingsrecht al is verlopen.

Hetzelfde moederbord gaat mij niet helpen verwacht ik, dat heeft het weekend troubleshooten voor mij al uitgewezen. Een simpele ruil voor een ander item van dezelfde sku of een upgrade met bijbetaling is voor mij al voldoende, maar dit behoort helaas niet tot de opties. Jammer gezien het product aldus Megekko 100% functioneert. Ik hoop dat ze in het vervolg hun ticketing zo kunnen aanpassen dat bij gebrek aan input van een klant er iedere week een herinnering kan worden gestuurd. Verder is de ervaring bij het bestellen en bezorgen, namelijk al jaren top (bestel al jaren bij ze op verschillende account en ook voor familie).

Scorekaart voor Megekko