Megekko

Ik moet eerlijk bekennen en dat ligt geheel aan mijn onwetendheid, dat ik Megekko altijd een 'gekke' winkel vond met die schreeuwerige reclame uitingen met die als ik het goed heb die vroegere felgroene hagedis, de gekko. En nog altijd was dit geen winkel waarbij ik dacht 'kom ik ga daar nu eens rondstruinen', juist door die schreeuwerige reclame uitingen die mij geen fijn gevoel gaven.

Totdat ik, ik was op zoek naar een nieuwe Syno-NAS, op de site van Synology Megekko als een van de verkooppunten zag staan tussen de andere gerenommeerde verkooppunten. Omdat een gerenomeerd merk als Synology geen zaken zal doen met een zaak die niet betrouwbaar is, trok mij dit over de streep.

En terecht, want alles verliep uitermate soepel en professioneel. Ik zal hier zeker nog eens terug gaan komen.

Tja, wat kun je hierover zeggen. De DS224+ werd snel verzonden, waarvan ik correct op de hoogte werd gehouden. Maar van de uiteindelijke bezorging ben je natuurlijk afhankelijk van de ingeschakelde koerier en de drukke Black Friday tijd, maar PostNL heeft zijn/haar taak keurig volbracht.

Scorekaart voor Megekko