Paradigit

ik zocht een vervangende printer en zag een hele mooie deal bij ze , een overzichtelijke website met realtime voorraad beheer wat echt een gewin is zzo weet je of je 3 maanden zit te wachten of 3 dagen !! wat mij betreft een top winkel die te weinig aandacht krijgt ze leveren a klasse spullen voor goede prijzen.

ik kan met dit revieuw iets winnen maar ik heb het toch geschreven omdat ze het hebben verdient ik koop er wel vaker en ik vind als je een 100% score bij mij nog hebt dan verdien je ook een 5 sterren review ook de aftersales is heel goed ik had een klein issue werd goed geholpen en was gelukkig een instelling toen dus kunde zit er ook heel goed ik zou zeggen ga zo door perfect!

alles komt verpakt met extra bescheming tegen vallen stoten dus als ze de doos laten vallen is er 90% kans dat je item niets beschadigd dus ook dit is in mijn ogen op de beste manier mogelijk gedaan

ik moet even terug denken volgens mij was het iets met geheugen en ik kreeg het niet op de juiste frequentie ze hebben me toe helemaal door de bios settings door gelopen en zelfs nog wat extra tweaks voor me gedaan we door de telefoon maar was goed te begrijpen en wist duidelijk wat hij deed !!! top

Scorekaart voor Paradigit