Belsimpel

Nu al bijna tien jaar ben ik klant bij Belsimpel. Iedere keer koop ik mijn smartphone bij dit bedrijf. Belsimpel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft daarnaast een erg fijne klantenservice. Wanneer ik defecten had aan mijn artikelen, hielpen zij mij binnen een dag en boden ze hulp of alternatieven aan. Ook wanneer je een product aanschaft, wordt het binnen een dag bezorgd of ligt het klaar in de winkel.

Ook als werkgever hoor ik goede verhalen over Belsimpel. Meerdere vrienden werken of hebben bij dit bedrijf gewerkt, en wat ik van hen hoor, is dat de sfeer goed is en de arbeidsomstandigheden uitstekend zijn. Ik denk dat Belsimpel heel goed weet hoe je zowel personeel als klanten tevreden houdt. Ik zou daarom iedere keer weer terugkeren naar dit bedrijf.

Wanneer je een product bestelt bij Belsimpel, kun je het binnen een dag ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen. De verzending is up-to-date en je krijgt meldingen bij een statusupdate.

Wanneer je problemen ondervindt met een product, helpt de klantenservice je binnen een dag en bieden ze alternatieven aan. Voor mijn Samsung Galaxy S20 FE had ik een Otterbox-hoes besteld, maar deze vertoonde na een half jaar al defecten: de zijkant liet namelijk los. Ik heb een foto van het defecte hoesje opgestuurd en kreeg binnen een dag reactie en direct een nieuw hoesje toegestuurd. Zo zie ik het graag bij een klantenservice.

Hi withulp, leuk om te horen dat je goede verhalen over ons hebt gehoord.! Hopelijk zien wij je snel weer terug. Groet, Merlijn van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops