AlgemeenBestelling geplaatst op 13 november vanwege een prijsalert van Tweakers. Die stap ging allemaal prima (hoewel de website erg langzaam is, en de vorige keer dat ik iets bestelde vorig jaar was dat ook al het geval).
Het product werd uiteindelijk niet geleverd. Problemen bij de leverancier. Maar contact hierover was slecht. Het geld heb ik wel inmiddels teruggekregen nadat ze gebeld hadden, ook al kostte dit 4 emails over een periode 3 weken...
** Aangepast van 1 ster naar 2 sterren nadat het geld is teruggestort.
Artikel had 1-3 werkdagen levertijd. Bestelling zou vroeg in de week erna verzonden worden. Een paar dagen later kwam de 20e erop te staan (dus al geen 1-3 werkdagen meer).
20 november kwam en ging voorbij. De 21e een email gestuurd met waar het bleef. Krijg je een standaardreactie met dat ze de status bij de leverancier hebben aangevraagd. De 27e en de 29e nogmaals emails verstuurd, nooit reactie op gehad.
Een week erna nogmaals een email. Uiteindelijk werd ik gebeld met de uitleg waarom het niet geleverd kon worden. Ik kreeg mijn geld 2 dagen later op mijn rekening.
Maar helaas is de levertijd niet te vertrouwen. Ze leunen heel erg op hun leveranciers, maar ze hebben geen controle op wat hun leveranciers doorgeven.
Zoals al eerder vermeld, heb ik na een week gevraagd waar mijn bestelling bleef, aangezien de verzenddatum al lang en breed verstreken was. Standaardreactie met dat ze de status bij de leverancier op hebben gevraagd.
Een week later nog steeds geen update. Nogmaals 2 emails gestuurd, en nooit een reactie op gekregen. Een week later weer een email, en vòila een dag later een telefoontje.
Mijn geld heb ik terug, maar het contact met de klantenservice is ronduit slecht te noemen. Je wilt allesbehalve in het duister tasten als klant, als het niet om een klein bedrag gaat.
** Aangepast van 1 ster naar 2 sterren nadat het geld is teruggestort.