Belsimpel

Bestel al jaren mijn toestellen via Belsimpel vanwege de uitstekende service, snelle bezorging (afhalen in Groningen is ideaal voor mij) en meestal de laagste prijs. DItmaal had ik het geluk een extra kortingscode van Belsimpel te hebben ontvangen vanwege mijn mogelijkheid te verlegen bovenop de al bestaande Blackfriday actie te, waardoor mijn nieuwe telefoon nog (een stuk) goedkoper uitviel.
Klein minpuntje is de variabele prijs, deze was tijdens het bestellen opeens €8 duurder en inmiddels €10 goedkoper.

Begin van volgende dag al af te halen in de winkel in Groningen, voor mij eenvoudiger dan laten bezorgen en ook nog gratis. Moest er alleen die dag wel voor door de sneeuw naar de winkel, maar het weer heeft ook Belsimpel natuurlijk ook niet in de hand.

Altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Daarnaast krijg je bij belsimpel net wat meer dan bij andere partijen ('gratis' pluspakket).

Hi masterjorie, bedankt voor je review over Belsimpel en wat leuk dat dat je al jaren klant bent! Leuk om te lezen dat je ook tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe toestel! Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops