AlgemeenCoolblue is meer dan goed (5+ stars) vooral in de garantie gedeelte,... De delivery is gewoon (ugh). Mijn pakketje van 1700 euro werd zonder tekenen in de gang gezet van de flat. Ik realiseer me dat het minder te maken heeft met Coolblue zelf. Toch kom ik tot deze conclusie omdat bij Amazon heb je een inhouse delivery service. Daarmee vergelijk ik de kwaliteitservaring van Coolblue met die van Amazon.
VerzendingMijn pakketje van 1700 euro werd zonder tekenen in de gang gezet van de flat
KlantenserviceGebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan. Toch is het jammer dat ik het probleem maar bij post.nl zelf moest neerleggen. (deze had ik als eerste gebeld maar dat was niet succesvol) Ik denk trouwens dat als coolblue zelf beld het toch echt meer effect heeft dan consument nr'tje zoveel. Dit uiteindelijk maar laten gaan, al teveel tijd aan besteed.
Hee, het is niet de bedoeling dat je pakketje in de gang wordt gezet van de flat.
We willen dan ook vragen of je misschien het ordernummer naar ons kan toemailen op geenglimlach@coolblue.nl. We willen dit natuurlijk verwerken en aankaarten, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Met vriendelijke groet, Coolblue