Azerty

Met de Black Friday Days de monitor Gigabyte M32U Arm edition gekocht. Mijn vorige was nog een oud 27 inch bakje van Medion die nu na 12 jaar toch zijn dienst heeft gehad. Dank zij Tweakers, wat ik regelmatig gebruik voor ik een aankoop doe, ben ik op deze Gigabyte gestoten. Bij de bestelling via AZERTY na drie dagen onbeschadigd geleverd. Bij de aansluiting die nogal problematisch verliep bij mij doordat ik geen gebruik gemaakt heb van de bijgeleverde arm maar de monitor rechtstreeks monteerde aan een vaste arm aan de achterwand van de Pc kast. Hierdoor was het nogal lastig om alle kabels aan te sluiten maar dat probleem was al gekend door de vele reviews op tweakers, op zich niet zo'n groot probleem.
Nadat ik de monitor aangesloten had met een HDMI 2.1 kabel, kreeg ik op mijn oude pc van 2013 met een Nvidea GTX 780 kaart een resolutie van 3840 x 2160 maar weliswaar met een Max refresh van 30 Hz. Ik kon de refresh niet hoger krijgen, pas na de aansluiting van de Display port kabel kreeg ik een refresh van 60 Hz. Wat een verschil van beeld nu en hij staat nog niet eens op 144 Hz. Jammer genoeg ondersteund mijn oude videokaart geen hogere refresh.
Ik zal dus nog even geduld moeten oefenen tot ik een nieuwe Game pc aangeschaft heb om het volledige kunnen van deze monitor te kunnen zien. Al bij al een Top monitor die ik al veel eerder had moeten aanschaffen en dat voor € 419 !

Geen enkel probleem ondervonden bij de bestelling en de verzending van dit product. Alles netjes bezorgd door Post NL.

Heb tot hiertoe nog geen aanspraak moeten maken op de klantenservice maar naar wat ik tot hiertoe gelezen heb zou dat geen probleem mogen zijn.
Alvast bedankt AZERTY voor de goeie Deal !

Scorekaart voor Azerty