Megekko

Mijn ervaring met Megekko is tot nu toe zeer positief. Na mijn aankoop daalde de prijs van een product. Toen ik dit meldde bij de klantenservice, gingen ze hier snel en professioneel mee om.

Hoewel het normaal niet hun beleid is om prijsverschillen te compenseren, maakten ze soms een eenmalige uitzondering. Het verschil wordt binnenkort teruggestort, wat ik enorm waardeer. Dit laat zien dat Megekko niet alleen scherpe prijzen biedt, maar ook klantgericht te werk gaat.

Ik zou Megekko zeker aanraden aan anderen. Een topservice zoals deze is tegenwoordig zeldzaam!

Daarnaast was de verzending supersnel! Mijn bestelling werd al binnen één dag geleverd, wat echt ideaal was. Het is fijn om te weten dat je snel op je spullen kunt rekenen, vooral als je iets nodig hebt waar je niet op wilt wachten.

De klantenservice verdient extra lof. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en wisten mijn situatie snel op te lossen. Het is duidelijk dat ze veel aandacht besteden aan het tevreden houden van hun klanten, en dat zie je niet overal.

Scorekaart voor Megekko