AlgemeenOnlangs een PC gekocht bij Alternate.nl. Had in mijn omgeving positieve geluiden gehoord over Alternate. Gebeld met de servicedesk en aangegeven waarvoor ik de PC wilde gebruiken en voorkeuren van merkennamen, en het budget wat ik in gedachte had. Werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Er zou snel een voorstel in de vorm van een offerte gemaild worden. Nog dezelfde middag kreeg ik een email met het voorstel. Was enthousiast over de gekozen componenten maar wilde een iets zwaardere voeding en een kast met meer nadruk op de airflow. Nog dezelfde dag had ik de uiteindelijke offerte gekregen. En de volgende dag had ik met de link in de email de PC gekocht. Binnen vijf dagen werd de PC bezorgd.
Was onder de indruk van hoe de PC verzonden is. Er zat stevig foam tussen grafische kaart en de onderkant van de PC zodat die goed gesteund was. Dat was een zorg van me.
Ben super blij met de PC en hoe het allemaal gegaan is! Zelf ben ik even onder de pannen met deze aankoop, maar kan iedereen Alternate aanraden.
Er zat stevig foam tussen grafische kaart en de onderkant van de PC zodat die goed gesteund was. En ze hebben een service die "Niet bij de buren" heet, en dat betekent dat er alleen aan jou bezorgd word, je moet hierbij ook tekenen voor ontvangst. Ben op zich terughoudend met 'grotere" aankopen online. Maar een optie als dit trok mij over de streep.
KlantenserviceServicedesk is goed bereikbaar. Ben vriendelijk en bekwaam te woord gestaan. Nadat ik besteld had nog twee keer teruggebeld met vragen en dat verliep ook allemaal soepel.