AlgemeenEens maar nooit meer Azerty voor mij.
Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, als het aan mij had gelegen waren het er maximaal nul.
Ik had een bestelling gedaan bij Azerty voor 3 producten, waarvan één met een wat langere levertijd.
Geen probleem omdat dit werd gerechtvaardigd door de prijs.
Echter na 15 dagen wachten krijg ik een bericht dat het product met de lange wachtwijd niet geleverd kon worden a.g.v. een verkeerde prijs op de website, dit terwijl de overige producten op voorraad waren en de dag na bestellen al in huis hadden kunnen zijn.
Ik heb dus 15 dagen voor niks moeten wachten op iets wat nooit gaat komen.
Dit hadden ze bij Azerty direct na het plaatsen van mijn order ook kunnen zien en toen al een bericht kunnen sturen en de overige producten verzenden.
En hadden ze het onnodig lange wachten nou nog enigszins gecompenseerd met een kleine korting o.i.d. dan hadden ze de pijn van het lange wachten nog een klein beetje verzacht.
Volgende keer betaal ik liever iets meer bij een bedrijf dat wel begrijpt hoe je met klanten omgaat als dat ik nog een keer bij Azerty terugkom.
Na 15 dagen wachten krijg je een email dat één van de 3 bestelde producten niet geleverd kan worden.
Voor niks 15 dagen zitten wachten op mijn bestelling.
Alleen een mailtje, verder wordt er niks gedaan ter compensatie voor het lange onnodig wachten.
Beste,
We begrijpen volledig dat deze situatie een grote teleurstelling voor je is geweest, en we willen graag nogmaals uitleggen wat er is misgegaan.
Het product dat je hebt aangeschaft, stond helaas foutief geprijsd op onze website voor €2, terwijl de werkelijke prijs €400 had moeten zijn. Hoewel we begrijpen dat dit een zeer groot prijsverschil is en het product om deze reden niet geleverd kon worden, is het onacceptabel dat het 15 dagen heeft geduurd voordat we je hierover hebben geïnformeerd. Dit heeft onnodig lange onzekerheid veroorzaakt en je vertrouwen in ons bedrijf ernstig geschaad.
Wat deze situatie nog vervelender maakt, is dat de overige producten in je bestelling direct leverbaar waren. Deze hadden zonder problemen de dag na je bestelling al verzonden kunnen worden. Helaas is dit niet gebeurd, waardoor je onnodig lang hebt gewacht op producten die wel gewoon op voorraad waren.
We zullen ervoor zorgen dat het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Nogmaals onze excuses voor deze situatie. We waarderen je feedback, hoe kritisch ook, en zullen dit gebruiken om onze processen te verbeteren. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, horen we dit graag.
Stijn
Azerty Klantenservice