DectDirect.NL

Ik had op vrijdag een nieuwe NUC barebone met diverse losse onderdelen, SSD-schijf en RAM geheugen besteld. Op zaterdag ochtend (binnen 24 uur) werd de NUC geleverd door PostNL. De SSD-schijf en RAM geheugen zouden dinsdag geleverd worden. De originele doos van de NUC bleek echter al geopend en het apparaat had gebruikssporen. Dat voelde niet goed. Meteen via mijn DectDirect account een retour opdracht aangemaakt met een duidelijke omschrijving. Maar op maandag ochtend toch meteen met de klantenservice gebeld om toelichting te geven en om een goede oplossing te bespreken. Ik werd uiterst vriendelijk door Arie van de klantenservice te woord gestaan. Hij beaamde dat er kennelijk een foutje was gemaakt en omruilen was geen enkel probleem. Hij stuurde via mijn account en per e-mail een retourformulier om het apparaat terug te sturen. De NUC nog diezelfde dag weer ingepakt en bij PostNL ingeleverd. Het retour proces verliep soepel. Via mijn PostNL account zag ik dat de NUC pas twee dagen later bij DectDirect werd afgeleverd. Een dag later weer even naar klantenservice gebeld, waar Arie bevestigde dat de oude NUC retour was gekomen en voor mij regelde dat nog diezelfde dag een nieuwe NUC naar mij werd verstuurd. Hij belde bovendien 's middags even terug om dit te bevestigen. De bestelde SSD-schijf en RAM geheugen had ik op dinsdag al ontvangen. De volgende dag ontving ik ook de nieuwe NUC. Ondanks dat het even mis ging verliep de communicatie met de klantenservice uiterst prettig en adequaat. Een paar dagen later dan gepland kon ik mijn nieuwe PC alsnog installeren en alles werkt naar tevredenheid. Daarom gewoon 5 sterren. Ga zo door!

Zoals ik hierboven al heb beschreven ging de verzending uiterst snel.

Mijn klacht werd adequaat opgelost en het contact met de klantenservice was uiterst vriendelijk.

Scorekaart voor DectDirect.NL