AlgemeenIk ben al jaren vaste klant bij Megekko, als ik ICT gerelateerde artikelen bestel, kies ik meestal voor Megekko, ook als de prijs iets hoger is dan bij de concurrent. De website is duidelijk, het bestelproces werkt prima en de bestelling wordt altijd keurig op tijd en goed verpakt bezorgd. Helaas zijn ze weinig flexibel als je vraagt om iets te wijzigen na het moment van bestellen.
VerzendingVerzending is altijd keurig in orde. Goed verpakt, en duidelijke updates over de verzendstatus.
KlantenserviceIk heb een nieuwe monitor gekocht bij Megekko, omdat ze hem op voorraad hadden en de prijs wat was gezakt. Enkele minuten nadat ik hem besteld en betaald heb, zie ik dat de concurrent de prijs met nog eens €50 heeft doen zakken. Voor een paar euro ga ik niet moeilijk doen, maar ik vind €50 vrij substantieel. Ik heb Megekko daarom direct gemaild met het verzoek de order te annuleren. Hier komt geen reactie op, wel ontvang ik wel een paar uur later een bevestiging van mijn bestelling en de update dat mijn bestelling verstuurd wordt. Even later krijg ik een reactie op mijn mail: order kan niet geannuleerd worden. Ik heb vervolgens uitgelegd waarom ik de order wilde annuleren en aangeboden de order te accepteren, als Megekko mij wat wilde compenseren in de vorm van een kortingsbon op een volgende bestelling (die ik al klaar had staan). Dit is altijd nog goedkoper en beter voor het milieu dan een wagen dubbel te laten rijden, omdat ik volgens Megekko de order wel kon weigeren, of retour kon sturen. In tijden van duurzaam ondernemen vind ik dit niet sterk van Megekko, een beetje meedenken zit er niet echt in.