AlgemeenNetjes retour gezonden binnen een paar dagen. Alles zoals het ontvangen was, geen beschadigingen. Geld maar voor een klein gedeelte terug! Trap er niet in.
VerzendingRetour verzending verwerken duurde erg lang.De verzending zelf was redelijk op tijd.
KlantenserviceJe krijgt na een paar weken gewoon een email met mededelingen. Totaal belachelijk dat ze 25% inhouden voor retour terwijl deze helemaal nieuw en netjes ingepakt terug aangeleverd waren.
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over de afhandeling van je retour en willen dit graag toelichten.
Het kan voorkomen dat je toch van je bestelling af wilt. Voor zakelijke orders geldt echter geen zichttermijn voor de bestelde artikelen. Bij Azerty streven we er desondanks naar om de mogelijkheid te onderzoeken om de producten onder coulance terug te nemen. We zullen een kredietvoorstel doen op basis van 'restockingskosten'. Deze kosten variëren op basis van de doorloopsnelheid van het product en de overige kosten die moeten worden gemaakt om het product weer verkoopbaar te maken.
We begrijpen dat deze regeling in jouw situatie als onredelijk kan worden ervaren, zeker omdat je aangeeft dat het product in perfecte staat is geretourneerd. Daarnaast willen we ons verontschuldigen voor de langere verwerkingstijd van je retour. We werken continu aan het verbeteren van onze processen om klanten sneller en beter van dienst te kunnen zijn.
Mocht je nog verdere vragen hebben of meer informatie willen over de voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.
Stijn
Azerty Klantenservice