Belsimpel

Belsimpel biedt een fijne winkelervaring: snelle levering, scherpe prijzen en een overzichtelijke website. Het bestellen van mijn telefoon ging moeiteloos, en de klantenservice was vriendelijk en deskundig. Een aanrader voor iedereen die snel en zonder gedoe een nieuwe telefoon zoekt!

De verzending bij Belsimpel is uitstekend geregeld. Mijn bestelling werd snel verzonden en kwam goed verpakt aan. Ik ontving duidelijke updates over de status van mijn levering, waardoor ik precies wist wanneer ik mijn telefoon kon verwachten. Een vlotte en betrouwbare bezorgservice!

De klantenservice van Belsimpel is top! Ze zijn vriendelijk, deskundig en reageren snel op vragen. Ik werd goed geholpen bij het maken van mijn keuze en het oplossen van een klein probleem. Het is fijn om te weten dat er altijd iemand klaarstaat om je te ondersteunen. Echt een pluspunt!

Hi Floris Kuntz, bedankt voor je leuke en uitgebreide review! We zijn blij dat je een fijne ervaring hebt overgehouden aan Belsimpel. Groet, Fleur van Harmelen

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops