AlgemeenBestelling geplaatst via de webshop (Google Pixel 8a) en gekozen voor thuislevering, dus incl. verzendingskosten. Nadien beseft dat ik niet thuis ging zijn en contact opgenomen met Alternate om het te komen afhalen. Dat was snel geregeld en een half uurtje later had ik het al opgehaald. De verzendingskosten zijn zelfs een paar dagen later teruggestort zonder dat ik daar iets voor moest doen. In de showroom supersnelle afhandeling. Een paar dagen later nog eens een Google Pixel 8a besteld (dat heb je als je tweelingsdochters hebt) en die heb ik 's anderdaags netjes verpakt via BPost geleverd gekregen. Alternate was ook de enige fatsoenlijke site waar ik de Google Pixel 8a crèmekleurig op factuur kon bestellen.
VerzendingMijn bestelling werd 's anderdaags geleverd, uitstekend verpakt. Via BPost.
KlantenserviceIk werd zeer snel & effectief telefonisch geholpen door een heel vriendelijke medewerker.
Heel erg bedankt voor je uitgebreide review. 😀 We hopen je in de toekomst ook te helpen met al je hardware.