AlgemeenWaardeloze klantvriendelijkheid bij Megekko - Zéér teleurstellende ervaring!
Ik heb onlangs een laptop aangeschaft bij Megekko voor maar liefst €1700, en mijn bestelervaring is ronduit schandalig. Bij ontvangst bleek de laptop defect te zijn; de ventilator werkte niet, waardoor ik met een ondeugdelijk product zat. Ik heb Megekko uitgelegd dat ik de laptop weliswaar zakelijk heb aangeschaft, maar dat ik zelf niet profiteer van de voordelen van een zakelijke aankoop. Ik heb de laptop namelijk privé betaald en krijg er geen belasting over terug. Desondanks bleven ze volhouden dat ruilen niet mogelijk was, puur omdat het formeel om een zakelijke aankoop gaat.
Toen ik vroeg om de laptop om te ruilen voor een ander, iets duurder model met natuurlijk een bijbetaling, werd dit dus direct geweigerd. Klantenservice-medewerker Niels hield vol dat ruilen niet mogelijk was vanwege de zakelijke aard van de aankoop, ondanks mijn uitleg. Uiteindelijk vroeg ik dan maar om een nieuwe, werkende laptop, aangezien ik een defect exemplaar had ontvangen. Bij het inleveren van de laptop werden echter enkele krasjes gevonden, en in plaats van mij een nieuwe te geven, werd er besloten het apparaat te repareren. Resultaat: ik heb nu een gerepareerde, tweedehands laptop, waarvoor ik de volle €1700 heb betaald!
Deze gang van zaken vind ik absoluut niet klantvriendelijk en onacceptabel, vooral bij de aankoop van een duurder product. Als nieuwe klant voel ik me totaal niet gesteund of geholpen. Megekko toont overduidelijk dat ze uitsluitend in hun eigen voordeel handelen en weinig om de klant geven. Ik zal hier in de toekomst zeker geen aankopen meer doen en raad iedereen ten zeerste af om hier een laptop of andere elektronica te kopen. Klantvriendelijkheid en service lijken bij Megekko een onbekend begrip.
Verzending was prima op tijd en snel. Laptop was goed ingepakt. Product was ook op voorraad.
KlantenserviceTotaal niet klantvriendelijk, hebben me niet bijgestaan en maken keuzes op basis van hun eigen voordeel. Ze hebben me letterlijk laten stikken.