AlgemeenGeen service meer bij deze webwinkel, wat ooit een goede en fysieke winkel was, is daar nu niets meer van over.
VerzendingLevering is 2 jaar geleden gebeurd zonder bijzonderheden. Dus het gaat om garantie afhandeling.
KlantenserviceHet is niet meer de service van vroeger. Laptop paar dagen buiten de garantie kapot. Ze accepteren reparatie onder garantie, en dan nu even 90 euro aftikken voor het vervangen van het moederbord, zonder dat vooraf even mee te delen. Aan de telefoon krijg je dan ook nog een bijdehandje aan de telefoon die mij even vertelde dat ik dat zelf had moeten uitzoeken. Dus, een typische zaak met alleen de wettelijke afhandeling kwa garantie 0 klantvriendelijkheid (en duidelijk vooraf communiceren) Vandaag een nieuwe kunnen gaan halen hier door, maar wel bij de Mediamarkt, en ik had hem meteen in handen ook. Zo kan het dus ook. Dit krijgt natuurlijk wel nog een staartje, hier ga ik verder mee.
Bedankt voor je feedback, Alduderino. Ik stuur je een persoonlijk bericht om je reparatieverloop verder toe te lichten!