AlgemeenVoor mijn sim-rig setup kocht ik drie Gigabyte GS32QC-monitoren bij Alternate. Hoewel ik helaas te maken kreeg met defecten (zoals dode pixels en beschadigde panelen), bood Alternate uitstekende service. Bij elk probleem zorgde de klantenservice snel voor omruilingen, en de medewerkers controleerden ter plekke de nieuwe exemplaren om verdere problemen te voorkomen.
Alternate heeft laten zien klantgericht en behulpzaam te zijn, met snelle en effectieve oplossingen bij problemen. Conclusie: Uitstekende klantenservice die vertrouwen geeft in de winkel, ook bij onverwachte productproblemen.
De verzending door Alternate was wederom uitstekend. De drie Gigabyte GS32QC-monitoren werden in hun originele verpakking verzonden. Alle overige producten zaten netjes in een ruime doos, goed opgevuld met luchtzakjes om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Alles kwam op tijd en in perfecte staat aan.
KlantenserviceDe klantenservice van Alternate verdient een pluim. Bij mijn aankoop van drie Gigabyte GS32QC-monitoren stuitte ik helaas op enkele kwaliteitsproblemen, zoals dode pixels en een defect paneel. Alternate reageerde hierop snel en behulpzaam, zonder gedoe. De eerste monitor kon ik direct omruilen, en het vervangende scherm werd ter plekke gecontroleerd om verdere problemen te voorkomen. Toen ik vervolgens twee extra monitoren aanschafte die eveneens defect bleken, bood Alternate opnieuw uitstekende ondersteuning en zorgde voor goed functionerende vervangingen.
Hun medewerkers zijn vriendelijk en denken actief mee om oplossingen te bieden, wat het vertrouwen in de winkel enorm versterkt. Voor wie waarde hecht aan goede nazorg en service bij aankopen, is Alternate een uitstekende keuze.