Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen volledig hoe frustrerend dit hele proces voor je moet zijn geweest, en we bieden onze oprechte excuses aan voor de problemen met de laptop en de communicatie met onze klantenservice.
Onze collega's hebben hun best gedaan om naar een passende oplossing te zoeken. Helaas bleek de door jullie gewenste oplossing in dit geval niet mogelijk, maar we hebben het product wel naar de leverancier gestuurd voor reparatie. We erkennen dat er onnodige vertraging en misverstanden zijn ontstaan in de behandeling van de lader en de laptopreparatie. Dit is niet de service die we nastreven, en we betreuren het dat dit zo is gelopen.
Wat betreft de lader: we begrijpen hoeveel ongemak dit heeft veroorzaakt en hadden dit graag sneller en naar behoren opgelost. De lader is helaas tijdens de retourprocedure zoekgeraakt, en we willen dit graag voor je goedmaken met de volgende opties:
Optie 1: Je kunt zelf een nieuwe adapter aanschaffen via de door ons verstrekte link. De kosten hiervan vergoeden we graag volledig. Mocht het bedrag hoger zijn dan verwacht, stuur ons de factuur, zodat we een aanvullende vergoeding kunnen verwerken.
Optie 2: Onze inkoopafdeling kan de adapter voor je bestellen. Dit proces kan echter iets langer duren.
Deze opties zijn per mail toegestuurd en horen graag hoe we je hierbij zo snel mogelijk kunnen helpen. We nemen je feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We staan klaar om je verder te helpen bij eventuele vragen.
Stijn
Azerty Klantenservice