Megekko

Tweede bestelling in minder dan drie weken waarin ik gebruikte, niet-nieuwe artikelen ontvang!

Vandaag ontving ik een RTX 4080 Super grafische kaart, en tot mijn grote verbazing was deze al gebruikt. Geen enkele verzegeling van de fabrikant MSI op de antistatische verpakking of de originele doos. Het is duidelijk dat de doos van de grafische kaart al was gemanipuleerd.

Gelukkig had ik de voorzorg genomen om het uitpakken van het pakket te filmen.

Het ergste van alles? Ik ontving een code van Megekko om te activeren via Nvidia GeForce Experience. En op het moment dat ik deze code invoer, verschijnt er een melding: "Uw apparaat is al gebruikt voor een bestelling."

Dit is dus nog meer bewijs dat de kaart niet nieuw is! Op de website stond nergens vermeld dat het om een gebruikt of gereviseerd artikel ging.

Het spijt me, maar dit is echt niet correct van Megekko. Dit is al de tweede keer in drie weken.

bestelling geplaatst op 22 oktober ontvangen op 23 oktober overdag, bestelling altijd binnen 24 uur geleverd, zelfs voor België

Na mijn probleem met mijn grafische kaart, dat niet nieuw was, vonden de klantenservice en ik snel een oplossing en werd er een commercieel gebaar gemaakt.

Scorekaart voor Megekko