ALTERNATE.nl

Ik ben jarenlang trouwe alternate klant geweest, maar naar dit is het echt afgelopen. 0% tegemoet koming en 0% vaardigheid.

ze vroegen nog om hem op een zaterdag te leveren, om hem dan vervolgens op de maandag nog niet te hebben verstuurd.

Meest kutte club ooit. Ik heb in juli problemen met onderdelen, die allemaal nog binnen garantieperiode vallen, ondervonden.

Toen allemaal dingen ingestuurd, vervolgens werd het BIOS geflashed en terug gestuurd. Geen terugkoppeling of test oid, niks. Dus ik ging de onderdelen weer verbouwen, heb ze getest en, uiteraard, niet opgelost, het is nog steeds stuk.

Weer ingestuurd, hebben ze weer niks gevonden.

Toen werd ik gebeld en ben ik met de rest van de computer helemaal naar Tholen gereden, alleen om te horen dat ze gisteren toch iets hebben gevonden en het naar Tholen rijden van mij "op zich niet nodig was". WTF, ok maar goed... dus ik naar huis, geassembleerd en nog steeds hetzelfde probleem...

Helemaal boos ging ik bellen, "ja ze balen er echt van maar ja het is nu wat het is" en of ik niet alles toch weer kan insturen.

Dus ik ga op zoek naar een doos maar vindt niks, dus ging ik het voor de tweede keer naar Tholen rijden, alleen om vervolgens gebeld te worden dat ze zelf ook geen passende doos hebben en het dan ook niet naar mij kunnen versturen.... alternate.... een online shop, dat gespecialiseerd is op het versturen van computers... lol

Maar goed die computer is er en werd deze hele zaak met "spoed" behandelt en is het inmiddels precies een maand na dat de computer bij alternate binnen is genomen. Hij zou verstuurd worden op een vrijdag, maar doordat ik niet op tijd had bevestigt dat ik ook op de zaterdag het paket wil ontvangen dachten zei blijkbaar: "huh, dan moeten we 'm helemaal niet versturen!", want ja, op maandag, is ie nog niet verstuurd.

belachelijke performance van alternate, nog nooit meegemaakt zoiets... zal zeker nooit meer bij alternate bestellen

Scorekaart voor ALTERNATE.nl