Belsimpel

Op 17-10 een Iphone 16 Pro besteld die zij als een van de weinigen blijkbaar op voorraad hadden. Vóór 23.59 besteld betekende dat het de volgende dag zou worden geleverd, aldus de website. Dit bleek niet het geval. Dat kan natuurlijk, en dus gebeld. Er werd gemeld dat hij dan 19-10 zou worden geleverd. Dat kwam mij niet uit, dus gevraagd of dat na het weekeinde kon. Dat was zo, ze konden dit op maandag afleveren.
Vanochtend een mail ontvangen waarbij ze weer aangaven dat de levering weer met een dag was vertraagd.
Bij mij zorgde dit ervoor dat ik vermoedde dat ze al die tijd het toestel niet hadden of al aan anderen hadden vergeven, maar ipv dat te melden en eerlijk te zijn, ze de boel traineren, zodat ik blijf wachten.
Bij mij werkt dat niet, in plaats daarvan heb ik nu dus de order geannuleerd.
Ik hanteer iets andere principes. Zeg wat je doet en doe wat je zegt, en anders krijg je NOOIT meer een bestelling van mij.
Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard!
Ik heb nu de bestelling bij Apple zelf geplaatst met de wetenschap dat die pas in de eerste week van november wordt geleverd, maar daar vertrouw ik op.
Het ging mij ook niet om de levertijd, maar om de beloftes die niet werden nagekomen. Mij zijn ze dus kwijt als klant. Ik kan ze niet meer vertrouwen.
@Belsimpel: er hoeft ook geen contact met mij te worden opgenomen, ik bestel gewoon niets meer bij jullie. Er zijn andere bedrijven die daar beter mee om gaan.

Die meiden waren mijn aanspreekpunt en daar ligt het probleem ook niet, dat ligt op de management laag óf een slecht functionerend voorraadbeheer systeem.
Dáár moeten ze eens naar kijken.
De klantenservice werkte keurig netjes, maar konden zoals gezegd mijn probleem niet oplossen. Het systeem zegt dat hij morgen wordt geleverd, en vervolgens gebeurt dat niet...

Hi Ignite60, bedankt voor je uitgebreide review. Ik kan mij goed voorstellen dat je niet tevreden bent met de gang van zaken. Namens Belsimpel wil ik hiervoor mijn oprechte excuses aanbieden. We respecteren je verzoek om geen contact op te zoeken, maar via deze weg wil ik laten weten dat we je feedback meenemen. Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops