Megekko

pas op met kopen bij Megekko, ondanks dat ze een goede serves hebben met RMA `s zijn het boeven als het gaat om retouren die niet aan de wens van de klant voldoen.
pc apparaten waar een geurtje aan zit zoals een rookgeur aan pc videokaarten worden niet terug genomen terwijl ze dat wettelijk wel verplicht zijn.
volgens Megekko zou je dus niet mogen roken terwijl je de pc gebruikt en de videokaart test in je eigen huis!
hoewel er een anti rook beleid in Nederland is is het nog steeds niet verboden om te roken dus mag b.v. een videokaart niet geweigerd worden en dat is wettelijk bepaald plus ik ben van mening dat een bedrijf reiniging spullen in huis moet hebben omdat er bij PC apparatuur altijd 1 of andere geur heeft, zelfs geur die door de apparaten zelf word gemaakt als het stroom verbruikt en geur van eten koken bij de mensen thuis wat voor de 1 walgelijk is en voor de ander zalig is niet iets waar iemand dan ook maar iets aan kan doen dus mijn advies is dan ook koop niks bij Megekko als je niet 100% zeker bent dat je het wil betreffende item wil houden !

leveringen snel en goed verpakt, de transporteurs ronduit slecht en hoewel dat normaal is voor PostNL valt het me vies tegen dat DHL nu ook al dezelfde serves geeft !

het ene deel van het bedrijf weet helaas niet wat het andere doet en hoe er mee om te gaan

Scorekaart voor Megekko