Azerty

De door mij gekozen goederen stonden al een tijdje in mijn verlanglijst, daar heb ik een aantal malen gewisseld van moederbord. Doordat het mogelijk is onderdelen onderling te vergelijken lijkt het makkelijker om een keuze te maken. Dat is natuurlijk niet waar. Het enorme aanbod geeft keuze stress............

Zonder gekheid, de site van Azerty maakt het mogelijk om ieder onderdeel te vergelijken, je verlanglijst te maken, je winkelwagen te vullen, een onderdeel te vervangen voor een andere etc etc. Dat maakt het ook heel eenvoudig om te zien of je nog niet aan je limiet zit of net er overheen.
Gewoon ook lekker om dingen uit te zoeken en je verlanglijst te delen met je vrienden. Heerlijk, duidelijk, transparant (op voorraad niet /op voorraad)

Het opgebouwde moederbord was uitstekend verpakt. Met liefde gewrapped met bubbelplastic. De stevige doos werd verder opgevuld met van dat luchtkamer plastic en dik bruin papier. Kortom fool proof en pakketbezorger proof verpakt. Derhalve ook in perfecte staat mogen ontvangen.

Door mij werd het verzoek gedaan om de CPU met koeler en het geheugen te plaatsen op het aangeschafte moederbord. (Betaalde assemblage)

Na de bestelling werd met mij contact opgenomen met betrekking tot mijn keuze van de geheugen modules en het mogelijke verlies van snelheid. Een zakelijk advies volgde (meerprijs 4 euro.....) waardoor ik een betere keuze kon maken.

Uitstekend advies, ik werd zowel telefonisch als schriftelijk uitstekend te woord gestaan. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken en zijn duidelijk, ook als iets niet kan. Perfect!

Scorekaart voor Azerty