Megekko

Algemeen heel tevreden over Megekko.

Voorraad producten:
Een van de reden dat ik bij Megekko graag bestel. Producten waar status “ op voorraad “ staat, is wel degelijk op voorraad.

Prijs:
Over het algemeen zeer correcte prijzen, all dan niet het laagste.

Winkelmandje:
Dit is het enige wat kan verbeteren. Doordat ik zakelijk bestel en keuze kan maken zakelijk of particulier heb je hier 2 winkelmanden. Handig als je iedere keer rekening mee houdt, maar kan soms verwarrend zijn, en hierdoor een keer semi verkeerd product gekocht. Alsook moet ik iedere keer BTW nummer in geven, wordt niet opgeslagen. Hiervoor helaas een sterretje minder.

Aftersales:
Helaas nog geen ervaring hiermee.

Gedeeltelijke verzending:
Waarom gedeeltelijk? Ik had wat Unifi producten aangekocht waarvan sommige niet op voorraad waren ( stond ook aangegeven). Had een mailtje gestuurd of het mogelijk was om de producten die wel op voorraad waren op te sturen. Dit hebben ze HEEL NETJES opgelost. Verzending opgesplitst, producten die op voorraad waren snel geleverd en klant tevreden. Dit verdient niet een 10, maar een dikke 💯

Zeer snelle verzending!! Iedere keer dat ik iets bestel en wat uiteraard op voorraad is, wordt telkens super snel verzonden.

Scorekaart voor Megekko