Megekko

Website heeft vaak dat de winkelwagen niet update. Maar als je daar overheen bent dan is het wel aanvaardbaar.

PC Behuizing besteld, die zat in de doos van de verkooper met 2 lullige stukjes piepschuim bovenop en onder. Hierdoor kwam helaas de behuizing aan met een verbogen paneel en deuk op de bovenkant. Begrijp dat Megekko nog wat wilt verdienen aan budget behuizingen, maar ze opsturen met bijna geen bescherming is voor niemand handig, kost tijd, geld.

++ Volgende dag in huis was wel echt zo.

-+? De overige producten lijken wel in goede staat aangekomen te zijn, wel ook hier zat een GPU direct tegen de buitendoos met daarnaast wat luchtkussens, maar ook dit had best fout kunnen gaan als ik de behuizing zo zie.

Gemaild nadat een product aankwam met transportschade. De medewerker verzocht mij om een reeks foto's op te sturen (wat er wel wat veel waren). Daarna gaf de medewerker aan dat deze retour mag, maar niet wat hun dan vervolgens doen, of dat het geld retour komt, of dat er een andere behuizing komt. Na het zelf vragen wat de vervolgstappen zijn, kwam dat dan toch naar voren.

Graag wat meer duidelijkheid dan 'onze retourafdeling gaat kijken naar de beste oplossing'. Want dit kan echt van alles betekenen.

Ik wacht dus ook nog op wat de retourafdeling gaat doen, dus misschien dat het nog een 'Goed' wordt, maar dit formulier kwam nu al.

Scorekaart voor Megekko