AlgemeenNa aankoop van Videokaart, aankoopkado gemist en beetje belemmerd geraakt en het ondertussen wel weer verwerkt :
VerzendingPrima, dhl punt laten bezorgen, thuis laten bezorgen zou ik niet durven bij dure/kwetsbare artikelen maar dat ligt aan DHL.
KlantenserviceNa aankoop van Videokaart, aankoopkado gemist:
Antwoord via mail servicedesk beetje standaard, mogelijk ook door de onmogelijkheid mij een coulance-mogelijkheid te bieden bij het missen van een aankoopkado bij aanschaf van eea asus-videokaart van krap €1200.
de hulpverlenende medewerker zou iets mee vrijheid mogen krijgen om iets te kunnen aanbieden, desnoods een bon voor bij een andere aankoop of iets dergelijks.
beleefd antwoord. Daar is niets mis mee.
Verder is Azerty wel een betrouwbare verkoper, vaak boven in de prijslijst v tweakers. Bezorging is ok.
Beste,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je het cadeau bent misgelopen.
Vaak zijn dit acties vanuit een fabrikant of leveranciers. Waardoor wij soms wat beperkter zijn in de mogelijkheden.
Ik kijk graag alsnog even met je mee wat er mogelijk is. Wil je daarvoor een mail sturen naar review@azerty.nl met jouw ordernummer? Dan pak ik het vanuit daar verder voor je op!
Stijn
Azerty Klantenservice