Coolblue.nl

Mobiel ingeleverd voor inruilwaarde, bij de balie heb ik mijn rekeningnummer doorgegeven. Na inruilen kreeg ik twee dagen later een mail met de vraag om mijn IBAN door te geven. Nogmaals mijn IBAN per mail doorgegeven.
Na bijna twee weken een mail verstuurd waar mijn terugbetaling blijft. Hierop krijg ik een mail dat het al is overgemaakt naar een ander IBAN dan mijn eigen. De hieropvolgende mailwisseling krijg ik enkel standaard knip en plak reacties terug:

“ Wat vervelend dat het zo verloopt. Ik snap dat je graag je geld terugziet. Volgens ons systeem is het teruggeboekt op de 26e van september, hopelijk kan je dit terugvinden”

Terwijl hier al meermaals op gereageerd is. Onderaan de streep na drie weken nog steeds niet mijn inruilwaarde en het lijkt erop dat ik zelf mag uitzoeken hoe ik het geld terugkrijg.

Zie algemeen. Wordt totaal niet inhoudelijk op mails gereageerd, enkel standaard antwoorden.

Hee, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het geld voor de intruiling niet ontvangt!

Zou je dan ook het ordernummer of een ander ontvangen referentie nummer kunnen doorsturen per mail naar geenglimlach@coolblue.nl. Zodoende kunnen we dit dan nogmaals bekijken en je hierbij verder helpen want het is natuurlijk niet fijn dat je na 3 weken de inruilwaarde nog niet hebt en dat je het gevoel krijgt dat je het zelf maar moet uitzoeken. Dit gevoel willen we dan ook graag bij je weg nemen.

Met vriendelijke groet, Coolblue.

Ik heb hier meermaals over gebeld. Mijn shoptegoed is op een andere bestelling gebruikt (niet door mij, noch door een bekende van mij). Ergens in Friesland.

Conclusie medewerker Coolblue: Je account is gehacked.

Vraag aan Coolblue medewerker: Als mijn account is gehacked, moet ik de bestelling dan in mijn account zien?
> Ja. Die moet dan in je account staan.

Staat er een bestelling in mijn account? Nee.

Iemand heeft dus klaarblijkelijk de moeite genomen om jullie systemen te hacken en een account te plaatsen op zijn/haar eigen adres, voor een luttele 200€?

Lijkt mij sterk.

Enige wat ik kan doen volgens CB medewerker: Aangifte bij de Politie..

Merkwaardige denkwijze en gang van zaken.

Scorekaart voor Coolblue.nl