Azerty

Ik bestel al jaren bij Azerty de onderdelen die ik nodig heb voor mijn eigen systemen en die van familie en vrienden.

ze hebben eigenlijk alles wel , je kan een mail sturen als je een vraag heb, redelijk vlot antwoord

ze komen behoorlijk stip hun toezeggingen na.

de verzenddienst is gewoon ruk , maar daar kan Azerty niks aan doen daar hebben andere bedrijven ook last van, retour zendingen die beschadigd aan komen, zit je als klant met de gebakken peren.

Als er een probleem is wat lastig is , kiezen ze snel voor de snelste & makkelijkste oplossing. niet leuk als je een defect moederbord heb wat je niet kan bios flashen en zij het ook niet doen maar zeggen van wel, en later met wat kunst en vliegwerk lukt het me zelf, en dan blijft het erg stil

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw mening.
Wat jammer om te lezen dat de laatste keer een minder gelukkige ervaring betrof. Daarbij lijkt het vooral te zitten in de communicatie. Waarvoor mijn excuses. Het is helaas wat drukker, vanwege een onderbezetting, waardoor wij niet altijd tijdig kunnen reageren.

Ben je inmiddels al geholpen? Zo niet, dan wil ik graag met je meekijken om te zien hoe wij jou het beste kunnen helpen. Je mag daarvoor mailen naar review@azerty.nl, dan pak ik dit voor je op.

Stijn
Azerty Klantenservice