Megekko

Na 8 jaar van plan weer een nieuwe PC te bouwen. Er komt veel op je af en gezien mijn niet-IT achtergrond was het vaak onduidelijk wat goed was en wat niet. Op Tweakers pricewatch kwam ik regelmatig bij Megekko uit, daar ben ik uiteindelijk super blij mee geweest.

Op de website hebben delen ze kennis wat bepaalde onderdelen zijn en doen, ze bieden lagen prijzen en het is over het algemeen gewoon overzichtelijk. Vervolgens hebben ze mij tot tweemaal toe zéér snel geholpen met een ticket (een keer was ontvangstdatum naar voren halen, andere keer was matchen van een aanbieding die één dag na aankoop in ging.)

Lang verhaal kort; super tevreden met de service!

Zondag de PC besteld, leverdatum de eerstvolgende vrijdag. In verband met werk kwam dit niet goed uit, hierdoor had ik Megekko gemaild of het ook donderdag kon. In de avond al een bericht gekregen dat ze het hadden aangepast en dat ik het donderdag (vandaag) zou ontvangen. Uiteraard is dit ook netjes gebeurd! Tevens uitstekend ingepakt.

Tweemaal met de klantenservice temaken gehad. Eenmaal in verband met verzetten leverdatum (zie andere onderbouwing). Andere keer was in verband met een korting door de Gamers Unite actie die ik door slechte timing van mij nét niet had meegemaakt. Beide keren super snel reactie gekregen en geholpen.

Scorekaart voor Megekko