Megekko

Megekko!!

Ze hebben er daar echt verstand van hoor.

Fijne duidelijke site en handige zoekopties, je kan zo vinden wat je nodig hebt.
Bij de producten staat ook de juiste informatie die je nodig hebt, dat is wel zo handig natuurlijk.

Bestellen, betalen gaat super makkelijk. Wanneer voorradig de volgende dag al in huis!! :)

Kom ook eens kijken op de Twitch stream. Deze is om de 2 weken op een donderdagavond. Je kan nog leuke items winnen ook !

Wel eerder onderdelen besteld voor mijn pc. Alles kwam netjes en goed verpakt aan. Er zat niks los in een doos gepropt, waar nodig was er extra vulmateriaal bij gedaan.

Heb mijn setup veranderd en daardoor had ik nieuwe monitoren nodig. Besteld en de volgende dag stond de bezorger al voor de deur met 2 grote dozen. Spannend!! De bestelling is ook te volgen via je post app.

Toch beviel 1 van de schermen mij niet. Netjes terug ingepakt retourtje aangevraagd en kreeg al snel een retourlabel. Even uitprinten en op de doos plakken, daarna afgeven bij je lokale post gedoe.
Je kan de retour ook via je post app volgen. Geld werd vrij kort na ontvangst teruggestort.

Vorige week bij een mooie korting 2e scherm gehaald van welke ik al had. Deze stond een dag later al naast zijn broertje te fonkelen op mijn bureau. Super!

Ze zijn snel, heel snel! Bestelling, retour, vraag. Binnen no time krijg je al antwoord. Hoef je niet zo erg te zweten in spanning of alles wel goed komt.

Je krijgt ook te maken met iemand die kennis heeft van pc's. Niet een of andere bimbo met een ringband map gevuld met van die kant en klare vragen/antwoorden.

Scorekaart voor Megekko