AlgemeenASUS OLED besteld, bleek een buggy tegenvallend ding. Net binnen de termijn geretourneerd. Volgens mij voor het eerst in mijn leven dat ik een product heb geretourneerd maar voor 1500E verwacht je geen buggy tegenvallende monitor waarbij je terugverlangt naar je oude 1440p 75hz monitor.
Helaas voor hen was dit ook de enige keer dat ik iets bij ze heb besteld, en dan meteen het retour krijgen.
Maar over de shop: prima bestelling, volgende dag geleverd. Na mail sturen over mogelijkheid retourneren snel response met de melding erbij dat het de laatste dag was (14dgn) om te retourneren (zonder "RMA"-procedure zeg maar). Dat is meedenken.
Na makkelijk retourneren met hun retoursticker in de originele doos wel even een kleine 2 weken moeten wachten op een response en geld terug, maar wel binnen die gestelde termijnen was dat afgehandeld. Netjes volledige bedrag retour minus 6E (aardig verwaarloosbaar op 1500E) verzendkosten.
Jammer dat het zo gelopen is, en heb ze zelfs aangeraden die buggy monitoren niet meer te verkopen, velen hebben er problemen mee, wat overigens niet opgevolgd is noch reactie op gekomen is.
In de originele doos, die al groot genoeg was, hoeft niet nog meer omheen.
KlantenserviceSnelle response en afhandeling, en hebben in dit geval dus ook meegedacht ivm bijna 14 dagen voorbij.