ALTERNATE België

Mijn neef had een laptop van € 3400 euro gekocht begin deze maand. Hij koopt voor een ander familielid nog een laptop (€579) maar ziet bij zijn bezoek aan de site zijn laptop nu aan €2999 ipv €3400. Hij vraagt vriendelijk of er iets aan gedaan kan worden maar het antwoord was kort en duidelijk: neen. Hij kan deze ook niet retourneren aangezien hij net buiten zijn 14 dagen retourrecht is. €400 is wat geld. En dan sluiten ze hun reactie af "nog een fijne dag verder". We hebben ondertussen contact met een van de andere (grote) online IT webshop waar ze wel mogelijkheden zien.
ps: kijk dus eens rond naar o.a. Azerty.nl, mediamarkt, Exellent en voor sommige zaken Vanden Borre, allen daarheen!

op levering is, buiten 2 dagen vertraging van zijn(dure) computer, geen bemerkingen

afsluiten van de mail "dat men er niets aan kan doen" met "nog een fijne dag verder" leest niet positief.

Bedankt voor je feedback, Ward. Wij hanteren marktconforme prijzen en spelen snel in op prijsveranderingen. Het kan zijn dat de prijs van sommige producten van de ene op de andere dag veranderen. Je neef heeft dus op een onfortuinlijk moment zijn laptop gekocht. Voor goede deals, volg zeker onze socials en Actie-pagina om de beste prijs te scoren.

Scorekaart voor ALTERNATE België