AlgemeenVoor een nieuwe zelfbouw game pc heb ik onderdelen besteld bij Megekko, omdat de prijs goed is en de ervaringen van eerdere bestellingen ook echt uitstekend. Megekko leverde snel en met PostNL zoals verzocht. Ik had de keuze uit DHL of PostNL. Dat is erg fijn, want DHL zijn niet zo netjes bij ons in de buurt, en PostNL juist erg correct.
Levering was vlot en alle onderdelen waren netjes verpakt in stevige doos. Niet zoals bij Amazon waarbij je en cpu in een papierenzak ontvangt.
Snelle levering. Het bestel proces was goed te volgen. De levertijd was duidelijk vanaf het begin van het proces en alles is exact op het juiste moment geleverd.
KlantenserviceIk ga er van uit dat de sevice ook goed is. Ik heb hier nog geen ervaring mee. Alles is in orde en heb geen conact nog gehad met de klantenservice.
/edit, een paar dagen later...
Bij aankoop van mijn producten behoorde ook een voucher voor een "gratis game". Maar bij het opmaken van de factuur bleek er niet voldoende vouchers te zijn (stond op de factuur). Ik heb dit met de klantenservice opgenomen en op zondag kreeg ik binnen 20min een reactie en binnen 5 minuten daarna ook nog eens de verzochte voucher.
Heel fijn dat er zo snel gereageerd word, correct en dan ook nog eens persoonlijk i.p.v. een bot die het werk van echte mensen overneemt.
Helaas is een product niet naar wens en die gaat terug, maar ook daarover word niet moeilijk gedaan. Netjes een retourformulier ontvangen en dat word dus ook allemaal in het weekend afgehandeld als of het gewone werkdagen zijn. Heel fijn.
Ik geef niet snel een 10, maar ik heb echt niets aan te merken op Megekko