Megekko

Megekko gaat echt een stapje verder.

En misschien is onderstaande review voor meer bedrijven van toepassing, maar ik heb dit zelf nog nooit eerder meegemaakt.

Maar door Megekko's goede klantenservice hoef ik geen nieuwe muis te kopen...

Verzending vanaf kant van Megekko verliep top. Duidelijk over datum, duidelijk op de hoogte gehouden over de voorgang. Beide keren van het leveren, alsmede het retourzenden.

Ik had een monitor gekocht waarvan na 20 dagen de geluidscontroller doorbrandde. Ik heb met Megekko de omruiling ervan kunnen regelen.

En toen...

Toen was ik vergeten de USB Dongel van mijn muis uit het scherm te halen. Want ja, zo'n dongel is nou eenmaal heel klein en die zie je in de frustratie van een situatie als deze dan gewoon over het hoofd. En dan heb je een niet meer werkende muis.
Niet geschoten altijd mis - heb ik Megekko in het weekend gemaild met de vraag of ze deze er toch nog uit konden halen. Krijg ik na het weekend direct een mail terug; Hadden ze gewoon al gedaan! Deze zat heel netjes verpakt in bubbelplastic bij de doos van de monitor!

Daarom deze review. Megekko is misschien niet het bedrijf waar je altijd alles voor de allerlaagste prijs kan krijgen... Maar deze mensen doen klantenservice ECHT GOED. En ik betaal daar graag voor.

Scorekaart voor Megekko