Algemeen2,5 jaar heb ik 1 Western Purple gekocht bij Azerty voor het camera systeem van het scouting gebouw.
Deze is binnen het garantietermijn kapot gegaan. Dus rma aangevraagd, dit loopt vrij soepel bij Azerty.
Echter, nu wordt beweerd dat ik de schijf niet heb gekocht bij Azerty, omdat volgens hun het serienummer niet klopt. Ik heb meermaals aangegeven dat ik maar 1 schijf heb gekocht (überhaupt maar 1 WD purple in m'n leven). Ze geven me aan te willen 'helpen', maar dat ze me niet kunnen helpen omdat het serienummer niet klopt (slachtoffer van eigen regels). Ik vind dit waardeloos. Eigenlijk wordt ik voor fraudeur uitgemaakt, en ook van me ge-eist om de administratie van Azerty te controleren - dat vind ik niet redelijk.
Verzenden gaat vlot. Het is jammer dat je bij RMA zelf de verzendkosten moet betalen, maar heel erg is dat ook weer niet.
KlantenserviceCorrespondentie leidt tot niets, enkel verschuilen achter eigen regels. Zie korte toelichting voor meer details.
Beste,
Bedankt voor je review.
Allereerst vinden wij het erg vervelend dat de Western Purple na 2,5 defect is gegaan. Wij willen je absoluut niet uitmaken voor fraudeur. Echter is het wel belangrijk dat het product wordt aangemeld bij de winkel waar het is aangeschaft. Om er zeker van te zijn dat dit product bij ons is aangeschaft hebben wij daarvoor wat aanvullende informatie voor nodig. Vandaar dat onze service afdeling hier naar vraagt.
Hopelijk kan de service afdeling je verder helpen, zodra de aanvullende informatie is verstrekt.
Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan gerust. Je mag dan mailen naar review@azerty.nl.
Stijn
Azerty Klantenservice