Kamera Express

Super bedrijf! Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst door de jaren heen en de service is echt top. Ik heb ook vaak gevraagd om op dezelfde dag te leveren en dat gaat ook elke keer suppel. Ze hebben ook vaak goeie aanbiedingen en alles die ik nodig heb kan ik altijd bij Kamera Express vinden.

Ze geven de optie om op de dag zelf te leveren en dat gebeurd ook elke keer. Je hebt veel bedrijven die zeggen dat het op de zelfde dag geleverd wordt of dat het morgen thuis is en dan moet je 1 of 2 weken wachten op je product. Maar bij Kamera Express wordt alles lekker op tijd geleverd.

Ik heb laatst een bestelling geplaatst en een van de producten was opeens uitverkocht nadat ik had besteld. Ik heb toen gebeld en ze namen ook snel op en toen vertelde de medewerker dat de product ging snel uit vooraad. Hij gaaf aan dat die contact zou opnemen met de leverancier om te kijken wat de levertijd zou zijn en hij zou me een mail erover sturen. Vaak krijgt een persoon nooit meer antwoord van de medewerker, maar ik kreeg op dezelfde dag nog een mail van him waarin stond dat mij bestelling binnen 2 dagen geleverd zou worden.
Dus wat mij betreft top service.

Heel erg bedankt voor het mooie compliment Andre, wat fijn om te lezen dat we je konden helpen aan extra informatie toen het product uitverkocht bleek te zijn. Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot ziens!

Scorekaart voor Kamera Express