AlgemeenBij het retourneren van mijn CPU had ik expliciet gevraagd voor geld teruggave. Dit omdat de CPU is gaan degraderen. Intel geeft hier geld teruggave voor. Maar ik dacht doe het lekker even via Azerty. Bestel ik gelijk een nieuwe want ik kan niet zonder vanwege mijn werk. Grote fout dus.
Azerty had na een paar dagen zelf even de keuze gemaakt dat ik gewoon een nieuwe krijg. Dit zonder overleg of toestemming. Gelijk telefonisch contact gehad, maar ze zeiden dat ze het recht hadden voor eerst een reparatie/vervangen. Prima zei ik, stuur me maar de defecte terug. Doe ik het wel via Intel. Dit hebben ze genegeerd en naar een paar dagen kreeg ik opeens een nieuwe voor me deur. Nu zit ik opgescheept met een nieuwe en de oude is allang opgestuurd. Ze waren niet bereid om hun fout te corrigeren. Echt belachelijk.
Geen geld teruggave terwijl zei in de fout zitten. Zie bovenstaand review
Beste,
Bedankt voor het delen van je ervaringen omtrent jouw retouraanvraag. Wij vinden het vervelend om te horen dat je product defect is geraakt. Waarvoor onze excuses.
Helaas is het bij een defect niet altijd mogelijk om je product te crediteren. De service afdeling heeft de mogelijkheid om deze in eerste instantie te repareren of te vervangen voor een nieuwe. Het is daarom ook altijd ons advies om op voorhand contact op te nemen met onze service afdeling, zodat zij je meer informatie kunnen geven over je retour.
Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan verneem ik dit graag. Mail: review@azerty.nl.
Stijn
Azerty Klantenservice