Informatique

Het zoeken naar het product was heel eenvoudig. Ook het bestellen en afrekenen: een fluitje van een cent. Maar dan de bezorging. Geen track en trace gehad en DHL heeft de bestelling in de berging gezet en de dur open gelaten. Geen bericht gehad dat het artikel bezorgd was. Gelukkig was de huismeester zo kien om het bij hem achter slot en grendel te zetten. Hij kwam het alsnog brengen zodra hij ons zag.

Zie bovenstaande verhaal. Niets meer aan toe te voegen. Waardeloos dus.

Beste Ben75,

Het is fijn om te horen dat het bestelproces van uw aankoop goed verlopen is, echter is het een vervelend bericht dat de zending niet netjes door de bezorger is afgeleverd. Het is een geluk dat uw huismeester dit signaleerde.

Al onze zendingen worden met een track&trace code verstuurd en daarom zouden we graag nagaan wat er mis is gegaan en tevens de bezorgdienst aanspreken op de wijze van levering. Als u een bericht zou willen sturen naar klacht@informatique.nl met uw gegevens, dan kunnen wij dat nagaan.

Onze excuses dat de levering niet goed is gegaan, wij vertrouwen daarin op de bezorgdienst en dat is duidelijk niet goed gegaan.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique