AlgemeenMegekko biedt een ruim assortiment en ik kocht er dan ook de meeste van mijn IT equipment. De prijzen zijn niet de aller-scherpste, maar zeker niet duur. Als ze iets op voorraad hebben, dan versturen ze werkelijk dezelfde dag.
Maar zodra je hun klantenservice nodig hebt gaat het mis. Ik had een klein verzoek, maar door de vergaande automatisering is er niks mogelijk.
Ze accepteren geen zakelijke retouren, ook niet van commodity items zoals netwerkkabels die niet eens uit de verpakking zijn gehaald. Geen uitzonderingen, zelfs niet als je een €100 router upgrade naar een €400 router en €2000 hebt besteed bij ze de afgelopen 2 maanden. Over deze policy zijn ze niet transparant.
Verzending met de goedkoopste dienstverlener DHL Parcel. Pakketten worden op industrieterreinen door DHL Parcel op zaterdag gewoon op de stoep achtergelaten.
KlantenserviceEr is basically geen klantenservice. E-mails worden wel beantwoord, maar het antwoord is eigenlijk altijd "We kunnen niks voor je doen, succes er mee".