AlgemeenIk heb meermaals producten gekocht bij megekko. Doorgaans is de prijs prima. Echter is het meermaals zo geweest dat de informatie die zij op de webpagina tonen onjuist is gebleken. Onder andere de levertijden blijken vaak langer uit te vallen dan beloofd. Tevens heb ik recent Tweakers pricealert ontvangen over een prijsverlaging van een product, waarbij op megekko stond dat de prijs vast zou staan voor 2 weken. Hierna is binnen een dag de prijs toch verhoogd, tegen hun eigen actie in. Dit beschouw ik als valse reclame. Van de klantenservice krijg ik hier doorgaans nietszeggende en mijns inziens nutteloze reacties van terug. Al met al ben ik niet gecharmeerd van dit bedrijf en koop ik hier alleen iets als het wezenlijk goedkoper is dan in andere winkels. Zo niet, adviseer ik dit concern te mijden.
---
---