AlgemeenBelsimpel waar ik meer dan 20 jaar klant was is in alle facetten een verschrikkelijk bedrijf geworden. Ze waarderen lange goede klanten niet, ze lossen je problemen niet op en doen je achterlijke aanbiedingen wanneer er iets verkeerd gaat van hun zijde. Ik, mijn familie en onze bedrijven zijn nu overgestapt naar Mobiel.nl en alhoewel dat bedrijf nog niet zo groot is als Belsimpel is de klantenservice een stuk beter en proberen ze je daar geen oor aan te naaien, ook zijn de aanbiedingen daar vaak goedkoper. Qua kwaliteit & service is Belsimpel hetzelfde geworden als de MediaMarkt, de 2 meest verschrikkelijke winkelketens van Nederland!
Verzending2 keer voor niks ter reparatie gestuurd, langer kwijt dan beloofd door Belsimpel.
KlantenserviceIk ben niet netjes geholpen en het probleem is allesbehalve opgelost.
Hi Trymeout, bedankt voor het delen van je ervaring bij Belsimpel. We balen ervan dat je niet tevreden bent over onze service. Onze klachtenafdeling heeft hierover contact met je opgenomen. We hopen samen tot een goede oplossing te komen. Groet, Fleur van Belsimpel