Max ICT B.V.

Prijzen lijken scherp, maar klantenservice is onbestaande en levertijden kloppen voor geen bal. Intussen wacht ik al een maand op de helft van mijn bestelling die uiterlijk binnen 3 werkdagen zou worden geleverd.

Producten die ik heb besteld zouden uiterlijk binnen de 3 werkdagen worden geleverd. Intussen zijn we een maand verder en ik wacht nog steeds op de helft van mijn bestelling.

Support al meerdere keren proberen bellen maar krijg hen nooit aan de lijn, op de verschillende emails die ik reeds gestuurd heb ik intussen op 1 een persoonlijk antwoord gehad; dat ze ondanks hun inspanningen nog niks van hun leverancier hebben gehoord.

Reeds beschreven hierboven bij verzending, trage support die niet echt bereikbaar is per telefoon en via email of wel niet antwoord, een automatische reply stuurt en soms na herhaaldelijk aandringen je toch van antwoord voorziet waar je niet geholpen met bent.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops