AlgemeenWij hebben een Artemis gaming pc besteld, de zending is nu al 4x geannuleerd, 4x kreeg ik een andere reden opgegeven.
Er stond vandaag voor 11:30 besteld morgen in huis.
1ste reden : we hebben niet gezegd dat het de volgende dag zou zijn.
2de reden : de onderdelen zijn niet geleverd
3de reden : Er is iets fout gegaan tijden het testen bij het bedrijf die het assembleert
4de reden : Ja het is heel erg druk bij ONS op de assemblage afdeling en we weten niet de nieuwe lever datum. Elke keer verschoof de datum bij het artikel eerst zou het de 24 ste augustus zijn toen zou hij 27 augustus geleverd worden daarna zou hij 6 september geleverd worden en nu is de datum onbekend , weet zeker dat er maandag staat verwacht 13 september en waarschijnlijk zal er bij staan voor 23:30 besteld morgen in huis.
Het kan gebeuren dat je later bent, maar wees open en eerlijk naar je klant toe! Ik heb mijn zoon nu voor de 4de keer moeten teleurstellen ik vind dit allemaal erg vervelend voor mij en mijn zoon. Ik vind Paradigit ook totaal geen betrouwbare leverancier, ze komen niet met een alternatief in dezelfde prijs range . Het enig wat ze doen is moedwillig zoveel mogelijk bestellingen binnen harken, terwijl de assemblage afdeling het niet aan kan. Dat noem ik klantje belazeren , zorg dan eerst dat de bestellingen die je hebt, dan ook daadwerkelijk geleverd worden . De klant is bij Paradigit geen koning! Je wordt continue voorgelogen, wees eerlijk en dan zul je zien dat een klant meer accepteert dan gedacht! Het is dat mijn zoon deze pc perse wil, ik had de bestelling nu geannuleerd als het aan mij gelegen had.
Er worden steeds andere redenen als oorzaak
Opgegeven ! Ik vind de servicedesk niet vriendelijk!