Informatique

prima service.
Mishap mbt product maar is goed afgehandeld.
Eerst vertrouwen minder maar dat hebben ze prima opgelost

was verder voldoende goed verpakt zodat eea heelhuids arriveerde zonder beschadiging

Retourneren vh geld ging weliswaar snel. Maar koste me onnodig toch 8 euro

Beste Edsl,

We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde harde schijf vanuit onze Outlet. Deze schijven zijn door de fabrikant recertified en ook getest. Zij plaatsen een nieuw label op het product waarop wordt aangegeven dat het recertified is. Dit is iets wat niets afdoet van de kwaliteit en de garantie die de fabrikant en wij leveren op onze producten.

De keuze is uiteraard aan de klant, maar de outlet harde schijven zijn dus niet van een andere kwaliteit. Mochten wij een fout hebben gemaakt waaruit blijkt dat u recht heeft op verzendkosten dan komen we graag in contact met u via klacht@informatique.nl om alsnog een oplossing te kunnen bieden.

Informatique klantenservice

Beste Edsl,

Bij het outlet artikel stond de volgende tekst: "De HDD is omgeruild door de fabrikant (refurbished)". Wij maken geen aparte foto's van outlet producten en wellicht dat daar dan het misverstand is ontstaan. We zullen voor het ongemak de verzendkosten alsnog aan u crediteren en onze excuses voor de onduidelijkheid die hierdoor is ontstaan.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique