Megekko

Als ik via de Pricewatch een product zoek en ik zie Megekko tussen de winkels staan weet ik al op voorhand: dit komt goed.

De prijzen op hun site matchen perfect met degene in de Pricewatch zonder addertjes onder het gras. De zoekfunctie werkt goed en de filters op de site zijn voldoende (iets meer opties mag natuurlijk altijd op dat vlak).

Verder is het plaatsen van de bestelling en het betaalprocess gestroomlijnd.

Als ik toch een klein minpuntje mag noemen: de Neon-look die momenteel van toepassing is op de site is oogverblindend als je in de late uurtjes nog een product aan het zoeken bent :)

De verzendtijd is correct en volgt de standaard in de industrie. De verpakking was meer dan voldoende voor het materiaal in de doos, en toch ook niet te veel (belangrijk in deze tijden van verspilling).

Ik heb de dienst na verkoop nog maar 1x nodig gehad, voor een eerdere recente bestelling, en dat werkte ook gewoon naar behoren. De doorlooptijd was voldoende snel en de contactpersoon was vriendelijk.

Toch slechts 4 sterren op 5 omdat men mij eerst niet leek te geloven dat het probleem aan de betrokken componenten lag omdat de leverancier geen fouten vond bij een test. Na nog een extra mailtje toch gewoon een vervanging ontvangen die wel werkte in mijn systeem.

Scorekaart voor Megekko