Azerty

Azerty is een bedrijf waar de klant centraal staat, goede klantenservice, fijne mensen op de overige afdelingen.
Bij Azerty hebben ze het meest gangbare gewoon voorradig, ook speciale zaken kun je bij Azerty prima bestellen, als het niet voorradig is, dan is dat het wel meestal binnen 2-3 werkdagen.
Ik bestel dan ook al jaren, bijna alles bij Azerty, van grote, tot kleine orders en ben er altijd dik tevreden over. Ook de aftersales is dik in orde. Ook als je een vraag vooraf hebt staat Azerty je graag te woord om je te helpen met het juiste product.

Wat ook ene groot pluspunt is, is dat de webshop een afhaalpunt heeft. Dit resulteert erin dat je snel over je product kan beschikken!

9 van de 10 bestellingen halen wij op aan de balie. Maar als er een keer iets verzonden moet worden, is dit ook dik in orde!

In een woord: Super! Fijne mensen, en er is veel kennis. Niet alleen voor het consumenten grade hardare, maar ook voor de zakelijk klant kunnen ze je altijd op weg helpen!

Scorekaart voor Azerty